El corredor del CA Igualada Petromiralles Antonio Martínez va assolir la primera posició en veterans i la cinquena en la general absoluta en la cursa Llanera Trail, disputada sobre un recorregut forestal pels termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat, amb un recorregut de 21 quilòmetres. El seu temps va ser d’1.40.29 entre 319 corredors classificats.

La Llanera Trail es va disputar entres distàncies, la de 21km., distància d’una mitja marató, la de 13 i la de 43 km.

En la de 21, Jaume González va aconseguir la victòria absoluta amb un temps d’1.29.18 i en la categoria femenina va guanyar Lídia Ramos, de l’AE Talaia, 44a en la llista general, amb 1.59.07.

La competició va tenir un important punt negatiu amb la mort d’un dels participants a mitja cursa, la qual cosa va fer suspendre l’entrega de trofeus.