L’Igualada Femení Grupo Guzmán serà present a la fase final de la Copa de la Reina, que es disputrà el proper mes de maig, després de sumar ahir els punts que necessitava per acabar la primera volta de la lliga entre els vuit primers equips de manera matemàtica. Tot i que encara falten partits per recuperar, cap dels conjunts que els han de jugar poden atrapar les igualadines, que es mantenen en sisè lloc.

Ahir, les jugadores de Carles Marín van superar per 4-2 el Vilanova en un duel intens en què Aida Mas va anotar dos gols en un minut, el segon de penal. Les garrafines van reduir la distància poc després. A la represa, gran gol de Carol Herrera a la mitja volta, en el mateix minut en què Angrill va fer el 3-2 de penal. Però a un minut per al final, l’argentina Rocio Piojo Ramón va anotar el seu primer gol en transformar una falta directa.