La defensa del Barça Jana Fernández es perdrà el que resta de temporada després de trencar-se el lligament encreuat del genoll dret. La jugadora de Sant Esteve Sesrovires, que estava tenint una destacada presència en l’equip de Jonatan Giráldez, es va lesionar en l’entrenament de dissabte previ al viatge a Bilbao.

Jana va patir fa poc una lesió al quàdriceps de la cama esquerra que la va fer ser baixa en els partits contra Betis i Reial Societat, i s’estava entrenant de manera parcial com a part del procés de recuperació. La sesrovirenca serà intervinguda en els properes dies.

De 19 anys, i després d’haver passat per totes les categories inferiors del club, Jana viu la seva segona temporada amb fitxa del primer equip del Barça. Enguany ha disputat 18 partits i ha fet 2 gols.

Messi contra el Real Madrid

Torna la Lliga de Campions amb el primer assalt del PSG-Real Madrid dels 8ns de final. Pochettino té tots els seus jugadors a punt excepte Sergio Ramos, un cop recuperat Neymar, mentre que Benzema es dubte en els blancs. A les 21 h també es disputarà avui el Sporting Lisboa-Manchester City.