La corredora de l’Avinent Manresa Patrícia Serrano va finalitzar ahir en 7è lloc (7.72) a la final dels 60 metres dels Campionats d’Espanya sub-23 en pista coberta, que se celebren a Salamanca. La velocista va fer 7.73 en sèries i va batre per tres centèssimes el seu millor registre personal a les semifinals amb 7.68. L’or va ser per Lucia Carrillo (Playas), amb 7.49. Laia Solà (Avinent) va fer 7.78 en sèries i 7.82 a les semifinals.

Meritxell Tarragó, també de l’Avinent, correrà avui (12.20 h) la final dels 400 m després d’aconseguir ahir la classificació amb un temps de 55.93, millor marca de la temporada. Als 1.500, un error en el còmput de les voltes va causar un enrenou i tots els corredors de la primera sèrie van ser reqüalificats per ser a la final (avui, 13.15 h), entre els quals Gerard Bou (Petromiralles-CA Igualada).

En la jornada d’avui diumenge, íntegrament matinal, Laia Planas (Petromiralles-CAI) disputarà la final de salt d’alçada (10.25 h), Marta Galló (Avinent) la de llargada (10.30 h) i David Muñoz (CAI) culminarà l’heptaló. La competició es pot seguir per la plataforma laligasports.tv, que requereix inscripció però és gratuïta.