Sisena derrota de la temporada del CB Navàs Viscola, després de competir de tu a tu davant del poderós Bàsquet Girona B (52-65). El conjunt navassenc va topar-se amb un rival superior que va ser capaç de jugar les seves cartes per endur-se una nova victòria.

Ambdós equips van estar igualats en el primer període, les defenses es van imposar als atacs i cap conjunt va ser capaç de trencar el marcador. Es va arribar amb un igualat 12-18 al final dels primers deu minuts de joc. En el segon quart la dinàmica no va canviar. Poc ritme en el joc i percentatges molt baixos en els llançaments. Els jugadors del Navàs van incrementar la intensitat en defensa i van ser capaços d’igualar el marcador. Els gironins es van veure superats abans d’arribar al descans i van veure com l’avantatge és reduïa a un ajustat 26-28.

El pas pels vestidors va beneficiar els jugadors visitants. L’equip gironí va millorar el seu balanç ofensiu, i amb molt de ritme i un joc molt coral va ser capaç d’obrir distàncies de nou en el marcador. Les imprecisions i les pilotes perdudes van condemnar l’equip de casa, que va marxar al final del tercer període amb un resultat coll avall de 38-47. En el decisiu i darrer període, el CB Navàs Viscola va sortir amb la intenció de reduir la distància i posar-se dins del partit. Els visitants van aturar l’ofensiva bagenca per mantenir un còmode avantatge en el marcador. Amb el partit ja sentenciat, els navassencs van lluitar fins al darrer moment, però ja no van tenir cap més opció.

El jugador del CB Nàvas Viscola Eddy Sims va ser el màxim anotador del partit amb 25 punts. David Yuste va contribuir en l’ofensiva local amb 14 punts. La setmana vinent els jugadors navassencs es desplaçaran fins a la complicada pista del Sol Gironès Bisbal, equip que ocupa la tercera posició a lliga, amb un balanç favorable de 12 victòries i 4 empats.