La disputa dels partits que tenien pendents el Tenea CB Esparreguera i el CB Martorell, corresponents a la 13a jornada del grup C-2 de la Lliga EBA, va permetre a ambdues formacions signar una victòria. Els esparreguerins es van imposar per 36 punts de diferència al penúltim classificat, l'AE Badalonès (96 a 60), mentre que els martorellencs van sotmetre el cuer de la competició, el Cochesinternet.net CB Alpicat, per un marge quasi idèntic, en aquest cas, de 34 punts (90 a 56).

L'onzena victòria en disset partits del Tenea CB Esparreguera es va fonamentar en un segon quart excepcional de l'equip de Carles Espona. Els del Baix Llobregat ja havien dominat el primer (24 a 16), però un parcial de 30 a 10 en el segon va propiciar una diferència de 28 punts al descans (54 a 26) del tot inabastable per al conjunt badaloní. Tot i la lògica relaxació, els amfitrions van guanyar també els dos parcials del segon període (21 a 15 i 21 a 19) i van assolir un rotund triomf (96 a 60) que els aferma en el quart lloc a la classificació. El base Guim Expósito (17 punts, 5 rebots, 5 assistències i 4 recuperacions) va ser el jugador més destacat del Tenea CB Esparreguera, amb una valoració final de 26 crèdits. El van secundar el veterà ala Sergi Pino (11 punts, 5 rebots i 4 assistències), Dani Fontanals (11 punts) i Xavier Almirall (12 punts).

Per la seva part, el CB Martorell va haver d'esperar al segon període per sentenciar el matx, primer, i assolir una diferència engruixida, després. Els jugadors de Jordi Pi van dominar els dos primers parcials del duel contra el Cochesinternet.net CB Alpicat (23 a 17 i 14 a 10), però els deu punts d'avantatge que tenien al descans (37 a 27), els va obligar a mantenir la solvència ofensiva en el tercer (21 a 14). Així, pràcticament van segellar el triomf (58 a 41). Les prestacions dels martorellencs en el darrer parcial (32 a 15) van fonamentar una victòria contundent (90 a 56). L'escorta Xavier Balaguer va anotar 21 punts. Tot i això, els ales Silvestre Esteves-García i Eloy Domènech van assolir una valoració lleugerament superior (19 i 18 crèdits respectivament). Ambdós van anotar 13 punts. El triomf permet al CB Martorell pujar fins al sisè lloc de la classificació amb un balanç de 8 victòries i 9 derrotes.