Arriba l’hora de la veritat a la lliga femenina amb l’inici dels play-off. El CG Puigcerdà rep avui a les 22 h el SH Majadahonda en una eliminatòria molt complicada per a les ceretanes, mentre que en l’altre duel de semifinals el Quimeras Valdemoro rep el CHH Txuri Urdin a les 21.30 h. Passi el que passi en aquests partits, els noms dels finalistes es coneixeran la setmana vinent amb els segons i, si escau, tercers enfrontaments.

«Està bé començar a casa, sortirem a totes i a lluitar», va explicar ahir el tècnic Vitaly Kulikov. Les ceretanes són conscients de la dificultat del repte que tenen al davant, ja que el Majadahonda no només ha guanyat els cinc darrers campionats sinó que també s’ha imposat clarament en la fase regular de la lliga d’enguany, amb 13 victòries en 14 partits.

«Tindrem al davant un oponent que és una mica superior a nosaltres, però amb treball i disciplina intentarem aconseguir un bon resultat», va afegir l’entrenador del Puigcerdà, que es va assegurar el pas a la lluita pel títol en la darrera jornada de la lliga. Els precedents d’aquesta temporada no conviden a l’optimisme, ja que en ambdues ocasions es van imposar les madrilenyes, 2-5 a la capital de la Cerdanya i 3-0 a Majadahonda.

La impressió a les files ceretanes és que la diferència de nivell entre el pentacampió i la resta s’ha anat escurçant, però el Majadahonda encara és un graó per sobre de la resta.

Difícil compromís a Madrid

L’equip masculí del CG Puigcerdà defensarà el liderat que va recuperar en la darrera jornada en els dos últims partits de la fase regular. Demà, a les 14.50 h, els de Salva Barnola visiten el difícil Majadahonda, a Madrid, i la setmana vinent s’enfrontaran al Jaca, que també pugna per ser primer.