L’espectacularitat intrínseca a la natació artística va propiciar que les grades de les piscines Manel Estiarte registressin un ple de públic, dissabte, durant la celebració dels campionats de Catalunya de rutines combinades de natació artística de les categories infantil i aleví.

La competició va comptar amb la participació de 22 equips, onze per cada categoria d’edat, de nou clubs d’arreu del país (CN Calella, CN les Franqueses, CN Granollers, CN Kallipolis, CN Lleida, CN Manresa, CN Mataró, CN Sabadell i CN Tarraco). Les formacions del CN Granollers es van imposar en ambdues.

Així doncs, pel que fa a la categoria infantil, el CN Granollers va assolir una puntuació de 78.4000 punts. Rere seu es van classificar el CN Kallipollis (75.5332) i el CN Sabadell (73.3000). L’equip infantil del CN Manresa integrat per Èlia Descals, Marina Fernández, Anna Martín, Jana de Miguel, Carla Orihuela, Queralt Soler, Ada Soler, Èlia Vall, Carla Vázquez i Núria Vila, amb Ivet Camprubí i Sara Sánchez com a reserves, va veure recompensada la seva actuació amb una puntuació de 59.73 32 punts que li va reportar el novè lloc a la classificació final.

Les nedadores del CN Granollers també van aconseguir el títol en la categoria aleví. En aquest cas, el conjunt representatiu de la capital del Vallès Oriental va acumular 71.933 punts. El CN Kallipolis i el CN Sabadell van completar el podi, però en aquesta ocasió la formació vallesana va pujar al segon graó (70.5000 punts) i el conjunt barceloní al tercer (68.2332). La formació aleví del CN Manresa va certificar la seva progressió amb la setena posició final (56.1332 punts). Les responsables d’aquest èxit van ser Arlet Campo, Farners Espinalt, Aina Guinart, Laia Martí, Ivet Parejo, Lucía Peralta, Núria Puig, Iraitz Sánchez, Laura Sánchez i Mariona Vives, amb el suport de la suplent Aida Alsina.

Quatre ors a l’estatal màster

La nedadora del CN Manresa Montserrat Gomariz (més de 50 anys) va aconseguir quatre medalles d’or en els campionats d’Espanya Màster d’Hivern celebrats a Pontevedra. Gomariz es va imposar en les quatre proves en què va participar (100 m estils, 50 m papallona, 100 m papallona i 200 m papallona). Per la seva part, el seu company d’equip Rafael Herrador (més de 50 anys) va sumar dues medalles de plata (50 m papallona i 50 m braça) i va ser cinquè a la final dels 200 m braça.