La formació femenina sub-14 de l’Avinent Manresa es va proclamar subcampiona de Catalunya de la categoria sub-14 en pista coberta en la competició que va tenir lloc a Sabadell. Les manresanes van aconseguir 101,5 punts, només superades pel Terres de Ponent, que en va treure 105 i davant de l’AA Catalunya, amb 93. En la classificació, el CA Igualada Petromiralles-Jocnet va ser onzè.

D’entre totes les participants van destacar les victòries d’Abril Vallbona en els 600 llisos i de Vinyet Pujol en els 60 tanques, els segons llocs de Raïssa Garcia en alçada i de l’equip de 4x200, amb Montse Fresnillo, Vallbona, Maria Padilla i Pujol i el tercer de Fresnillo en 60 llisos. Pel que fa a les igualadines, les millors van ser Blanca Moreno, segona en triple salt, i Mabintou Camara, tercera en salt de llargada.

Pel que fa a la competició masculina, l’Avinent va obtenir el quart lloc amb un total de 82,5 punts, a 4,5 dels dos segons classificats, el CA Tarragona i la JA Sabadell. el triomf va correspondre al CA Canaletes, amb 92,5 punts.

D’entre tots els participants va ser important la victòria de Marc Cervera en triple salt, la segona posició de l’equip de 4x200 metres, amb Cervera, Pol Cirujeda, Dumitru Croitor i Biel Camps, i la tercera posició a la qual va arribar Biel Camps en pes. Pel que fa a l’equip masculí del CA Igualada Petromiralles-Jocnet, va ser setè amb un total de 75 punts, amb triomfs de Joan Sánchez en pes i d’Isaac Hernández en alçada.