El Barça va remuntar a Valdebebas i es va imposar per 1-3 el Reial Madrid en l’anada dels 4ts de final de la Lliga de Campions. Les jugadores de Jonathan Giráldez van topar amb un rival intens que es va avançar amb un gol d’Olga Carmona al minut 7 culminant un contracop, però va poder capgirar la truita a la segona part amb un gol de penal d’Alèxia (min 53), que va xiular l’àrbitra després de consultar el VAR, un altre de Pina (81) i un tercer altra volta de la capitana al 94. La tornada tindrà lloc dimecres al Camp Nou (18.45 h).

En l’altre partit dels quarts que es va jugar ahir, el PSG va vèncer a l’Allianz Arena al Bayern de Munic per 1-2. Katoto va avançar les franceses als minuts 19 i 70, i les locals van trobar recompensa a la seva ambició ofensiva amb la diana de Buhl al 83. Avui, Juventus-Olímpic Lió (18.45 h) i Arsenal-Wolfsburg (21 h).