El futbolista del Barça Ansu Fati, que afronta l'últim tram de recuperació de la lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa esquerra, ha explicat aquest dimarts que espera "poder estar aviat amb l'equip", en la presentació de la 17a edició dels 'Relats Solidaris de l'Esport'. Durant l'acte, el davanter ha escollit fer les seves declaracions en català.

"La tornada dependrà de les meves sensacions i de com em vegin l'entrenador i els preparadors físics", ha afegit el davanter, que ha apadrinat aquesta iniciativa benèfica que destinarà tots els diners recaptats amb la venda dels llibres a la Fundació Pallapupas, una organització de pallassos dedicada als hospitals.

A més, Ansu Fati ha considerat que "el canvi d'entrenador" ha anat "molt bé" a l'equip i que "els jugadors" ara tenen "una mentalitat de treballar més" i s'està veient "amb els resultats que l'equip ha millorat molt".

D'altra banda, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, que també ha acudit a l'acte, ha estat contundent per referir-se a possibles fitxatges d'estiu: "Quan em pregunten a qui fitxarem els dic que ja tenim al millor: Ansu Fati".

I referint-se directament el davanter blaugrana, que era al seu costat a l'escenari, s'ha permès aconsellar-li. "A mi m'han dit que ja estàs, però volen aguantar-te deu o quinze dies més perquè tot es consolidi. No tinguis pressa", li ha demanat Laporta.

Sobre les possibilitats de guanyar el títol de Lliga, el màxim mandatari blaugrana s'ha mostrat convençut de les possibilitats del seu equip. "Jo crec que guanyarem aquesta Lliga", ha considerat.