Un gol d’or de Zemchenko a la pròrroga va fer ahir campió el CG Puigcerdà de la Copa del Rei, en la final disputada a Jaca contra els locals. Els ceretans van inscriure així per dotzena vegada el seu nom en el palmarès de la competició, la primera des del 2010.

En les semifinals de dissabte, el Puigcerdà va eliminar el Majadahonda per 5-3, mentre que els aragonesos es van desfer del recent campió de Lliga, el Barça, per 4-1. Així, dos clàssics de l’hoquei gel estatal estaven destinats a veure’s les cares de nou amb un títol en joc. El partit va ser molt igualat i amb alternatives en el marcador. Els ceretans es van avançar, el Jaca va remuntar i es va presentar als darrers minuts amb avantatge gràcies al gran encert de Pantoja, autor de tres gols.

Aleshores va arribar el moment de Zemchenko, que va empatar a 5 minuts per al final i va anotar el gol d’or a la pròrroga. El rus va fer la diana que valia una Copa quan només s’havien transcorregut 19 segons del temps extra.