El Martinelia Manlleu serà el rival de l’Igualada Femení Grupo Guzmán en el partit de quarts de final de la Copa de la Reina d’hoquei patins que es jugarà el proper 6 de maig al pavelló Onze de Setembre de Lleida. Aquest és el resultat del sorteig per a l’únic equip representant de la capital igualadina a la competició, que tindrà davant una covilatana, Maria Díez, que és una de les estrelles del conjunt osonenc.

Foto de família dels representants dels clubs, de les institucions i de l’organització, ahir a la Paeria de Lleida | IGUALADA FHPC

El torneig es jugarà de manera simultània amb el sènior, amb la qual cosa els dos primers dies de competició (5 i 6) es jugaran quatre partits de quarts de final, el dia 7, les quatre semifinals i el dia 8, diumenge, les finals.

El duel entre igualadines i manlleuenques serà l’últim dels quarts de final. Aquesta temporada s’han enfrontat dues vegades, amb 1-3 per a les visitants a les Comes i 5-2 a Manlleu. Díez va anotar quatre gols, dos en cada duel.

El guanyador del Manlleu-Igualada jugarà les semifinals contra el triomfador del partit entre el Telecable Gijón i el Voltregà, equip d’una altra igualadina, Teresa Bernadas. En els altres dos quarts de final, el dia abans, els aparellaments seran Palau-Cerdanyola i Vila-sana-Deportivo Liceo. Encara no hi ha horaris fixats.

La capitana igualadina, Pati Miret, va declarar a la cadena oficial de l’OK Lliga que «t’ho jugues tot en un partit en una pista de parquet que pot condicionar el joc. Esperem continuar donant la sorpresa. La clau serà jugar com a equip i gaudir del que fem.

Ahir també es va sortejar la Copa masculina, sense l’Igualada Rigat. Els quarts seran: Barça-Caldes, Noia-Alcoi, Lleida-Calafell i Liceo- Reus Deportiu.