El primer equip del Centre d'Esports Manresa ha derrotat aquest migdia el FC Peralada per 1-0, amb un gol de Biel Rodríguez al minut 23, en partit de la penúltima jornada de la Tercera Divisió. Els homes de Ferran Costa no han pogut certificar encara el títol i l'ascens a la Segona RFEF perquè l'Olot ha guanyat aquesta tarda el Vilassar de Mar per 2-1 amb un gol a darrera hora i ara els bagencs i els de la Garrotxa comparteixen el liderat amb 61 punts. L'Olot, però, ja ha disputat tots els partits del campionat i la setmana vinent descansa, mentre que el Manresa visita L'Hospitalet, que s'està jugant entrar al play-off d'ascens. Amb un punt, els blanc-i-vernells en tenen prou per quedar primers i pujar de forma directa.

Els manresans han complert la seva part de la feina en un duel complicat contra un Peralada que ocupa la vuitena posició i durant bona part del curs va ser un dels aspirants a l'ascens. El gol de Biel Rodríguez Pérez ha donat aire a l'equip, però la incertesa ha perdurat fins el darrer moment. En el tram final, ambdós equips han tingut ocasions i aproximacions perilloses que haurien pogut fer moure el marcador. L'1-0, però, no s'ha alterat i ara el Manresa és a les portes d'una fita històrica.

En un altre duel amb un equip de la part alta implicat ha estat la derrota del Girona B per 1-2 a casa contra el Granollers.

El partit, que la directiva del club bagenc, va declarar d'entrada gratuïta, ha batut el rècord de la temporada amb 1.235 espectadors.

En declaracions a Xala!, el canal de streaming que ha retransmès el partit, l'autor del gol manresà, Biel Rodríguez, ha declarat que per ella era "un somni" poder jugar un partit tan important pel Manresa essent ell fill de la ciutat. Biel ha fet esment que "jo no acostumo a fer gols" i per aquest motiu estava doblement content.