Tal com va succeir a principi de temporada, Artés va tornar a acollir una trobada escolar de bàsquet, en un acte organitzat pel Club Bàsquet Artés i la Federació Catalana de Basquetbol, en concret la delegació de les comarques centrals. Aquest cop, a més, la trobada va coincidir amb la fira que va tenir lloc al municipi bagenc, motiu pel qual les activitats esportives de les desenes de jugadors que hi van prendre part es van unir amb una jornada lúdica.

Les pistes del costat del camp de futbol també van acollir alguns partits en un ambient lúdic | CB ARTÉS

Els partits es van desenvolupar en dos escenaris, el pavelló municipal i l’exterior del camp de futbol. En el primer, es van habilitar tres pistes en les quals hi va haver partits entre les nou del matí i quarts de dues de la tarda.

La jornada va comptar amb la presència de diversos clubs de la Catalunya central, que hi van aportar jugadors entre quatre i vuit anys, aproximadament. Així, van jugar diverses formacions del Bàsquet Oms, el CB Vilatorrada, el CB Santpedor, el Paidos, el CB Puig-reig, el CB Solsona, el Bàsquet Manresa, l’AE Sallent, l’Òdena, la Salle Manresa, el CB Navàs, el Manresa CBF i el club amfitrió, el CB Artés.

La intenció de la federació i de la delegació de les comarques centrals és anar repetint aquestes trobades i intercalar-les amb d’altre tipus d’actes.