La veterana corredora manresana Teresa Forn (Club Esportiu Cerdanya-Pirineus) va acabar en desena posició total, guanyadora de la categoria de més de 60 anys, en la cursa CSP del trail de Penyagolosa, de 110 km i 5.600 metres de desnivell positiu. Forn va fer un temps de 19 hores, 38 minuts i 53 segons i ha explicat que, «tenint en compte que és una prova per anar ràpid, que no m’afavoreix gaire en aquest moment de la meva carrera, m’hi vaig trobar molt bé».

La bagenca venia de disputar la Trencacims de Paüls, a les Terres de l’Ebre, en què va ser segona de la seva categoria i vuitena en total, en una prova en què Laia Gilibets (Trail Solsonès-CE Solsonès) va ser tercera. La propera cursa que farà serà la Bastions, a Ribes de Freser, el 4 de juny.