Quiosc

Regió7

Unes 250 persones es concentren a la Plaça Major per celebrar l'ascens del CE Manresa

Per primera vegada en els seus 116 anys, el club militarà en una categoria superior a tercera

Uns 250 aficionats del CE Manresa celebren amb l'equip l'ascens a Segona RFEF

Uns 250 aficionats del CE Manresa celebren amb l'equip l'ascens a Segona RFEF Àlex Guerrero

Para ver este vídeo regístrate en Regió7 o inicia sesión si ya estás registrado.

Uns 250 aficionats del CE Manresa celebren amb l'equip l'ascens a Segona RFEF Lluís Cuberes i Martí

Uns 250 aficionats del CE Manresa han respost a la crida i s'han apropat a la Plaça Major per celebrar que l'equip s'ha fet aquest diumenge amb el títol de lliga del grup 5è de Tercera Divisió i ha consumat l'ascens a Segona Divisió RFEF. Es tracta d’una fita històrica, ja que l'últim cop que l'equip va guanyar aquest títol va ser la temporada 1955-56. Avui, anys després, un públic molt familiar ha volgut acompanyar els protagonistes en una gran festa organitzada a contrarellotge. També hi han estat presents els equips de categories inferiors del club.

Els assistents de la convocatòria han estat fàcilment identificables, ja que molts d'ells han decidit lluir els seus conjunts blancs-i-vermells. Els jugadors hi han arribat poc abans de les vuit, i ho han fet rodejats de tambors i bengales amb els colors del club. L'afició els ha rebut amb un passadís d'honor i els esportistes els han tornat el gest procurant saludar-los a tots. També s'hi ha pogut veure una traca, que ha encès encara més la celebració.

A partir de les 20 hores, al Saló de Sessions de l'Ajuntament, la plantilla, els tècnics i la junta directiva del CE Manresa els jugadors han sigut rebuts per l'alcalde de la ciutat, Marc Aloy, així com per representants de tots els grups municipals.

Rebuda institucional del CE Manresa a l'Ajuntament de Manresa

Rebuda institucional del CE Manresa a l'Ajuntament de Manresa Àlex Guerrero

El club ha suspès els entrenaments dels equips base previstos per aquest dilluns a petició popular. Els equips de les diferents categories s'han aplegat a l'estadi i han pujat a peu fins a la Plaça Major. Per la seva banda, els jugadors del primer equip s'han traslladat des del Congost fins a Plaça Europa en autobús i des d'allà, han arribat caminant a la Plaça Major.

Compartir l'article

stats