Aquest divendres, 6 de maig del 2022, comença la 105a edició del Giro d’Itàlia i ho fa a Budapest per acabar el 29 de maig a Verona. 3.437 quilòmetres en 21 etapes dividides en dos cronos individuals, sis etapes planes, sis de mixtes i set de muntanya, per mirar de succeir Egan Bernal, absent a causa del greu accident que va tenir aquest hivern i del qual encara s’està recuperant, ara a Europa.

Horaris del Giro d’Itàlia 2022

Totes les etapes finalitzaran, sempre si es compleixen les mitjanes horàries, cap a les 17.30 hores. Hi haurà tres jornades de descans, els ‘dilluns al sol ciclista’. Hi ha un dia més de repòs per l’obligat trasllat des d’Hongria fins a Itàlia, que es farà el dilluns 9 de maig.

On es pot veure el Giro d’Itàlia 2022

El Giro d’Itàlia 2022 es podrà seguir de manera íntegra a Espanya a Eurosport 1 a través de la plataforma Movistar Plus i DAZN. A internet es podrà seguir a Eurosport Player, en diversos idiomes, només amb so d’ambient i sense publicitat. Javier Arés i Alberto Contador seran els principals protagonistes en una retransmissió en la qual participarà Juan Antonio Flecha. Cada dia, en acabar la carrera, hi haurà ‘La Montera’, programa especial d’anàlisi de la jornada, presentat per Laura Meseguer. Global Cycling Network, ETB1 i eitb.eus també retransmetran l’esdeveniment.