La junta directiva i els tècnics del CF Callús volen aprofitar l’embranzida de la commemoració del centenari de l’entitat per donar un nou impuls al club i, entre d’altres objectius, han entomat el repte de dotar-lo d’una secció de futbol femení. No endebades, un grup de pioneres ja va jugar alguns partits de caràcter amistós lluint la samarreta de l’entitat durant els anys setanta.

Des de l’inici d’aquesta temporada, un grup de jugadores s’entrenen per poder accedir a les competicions federades de futbol 7 (categoria infantil) el proper exercici.

Les callussenques van jugar el diumenge, 1 de maig, al terreny de joc del CE Avinyó, contra el conjunt amfitrió, el seu primer amistós. Les debutants van cedir per 9 a 2, un marcador que sens dubte esdevindrà un incentiu per millorar.

La formació infantil femenina de futbol 7 del CF Callús la integren, segons es pot constatar a la fotografia superior, Bilal Gouziane (entrenador), Sara Djari, Noa Medina, Abril Solà, Anna Rives, Queralt Aguirregaviria i Joao Sanga (entrenador)(d’esquerra a dreta, dempeus), així com Berta Labrador, Aya Mezzough, Núria García, Angie Blanes, Ari Porcel i Clara Rodríguez (d’esquerra a dreta, a la gatzoneta).