Tres gols encaixats en els primers cinc minuts de la represa van sentenciar el duel de la 23a jornada de l’OK Lliga Iberdrola entre l’Igualada Femení HCP i el tercer classificat, el poderós Generali HC Palau de Plegamans (2 a 8). El tècnic Carles Marín va afrontar el matx sense la reusenca Helena de Sivatte. La golejadora Pati Miret només va necessitar 24 segons per neutralitzar el gol inicial de Mariona Colomer. Tot seguit, Berta Busquets i Laura Puigdoeta van donar dos gols d’avantatge a les vallesanes (1 a 3) i, abans del descans, Aina Florenza va malbaratar un penal (min 21). Dos gols de la mataronina i un de Laura Puigdoeta a l’inici de la represa van decidir el guanyador de la confrontació. Les igualadines mantenen el setè lloc (30 punts).