Les piscines Manel Estiarte i Duocastella de la capital del Bages van acollir, dissabte a la tarda, la reeixida quarta jornada de la Lliga Catalana infanfil de figures, en la qual van participar 112 nedadores de nou clubs (CN Calella, CN Les Franqueses, CN Granollers, CN Kallipolis, CN Lleida, CN Manresa, CN Mataró, CN Sabadell i CN Tarraco).

La secció de natació del CN Manresa va prendre part a la competició amb onze joves especialistes que van aconseguir les següents posicions a la classificació final de la jornada: Ada Soler (52a), Èlia Vall (57a), Èlia Descals (72a), Carla Orihuela (73a), Núria Vila (76a), Jana de Miguel (77a), Anna Martín (87a), Queralt Soler (91a), Carla Vázquez (93a), Ivet Camprubí (94a) i Marina Fernández (102a). La millor a Manresa van ser Xènia de la Puente (CN Sabadell)(77.4608 punts).

D’altra banda, vuit nedadores del club manresà van participar a la segona jornada del campionat de Catalunya benjamí (Nivell III) a les piscines Sant Jordi. Emma Melendo va assolir la 10a posició. La classificació de les seves companyes va ser la següent: Martina Alessandra Abril (27a), Mariona Escudero (29a), Maria Pópulo (40a), Gina Cañada (48a), Laia Vall (49a) i Alba Martí (50a). Candela Vivas no va puntuar.