Regió7

Regió7

Manresa acollirà el cap de setmana el millor bàsquet infantil català

L’infantil masculí va participar a la minicopa de Granada | JOSEP GONZÁLEZ CANO

L’equip infantil masculí del Catalana Occident Manresa, que enguany ja va participar en la Minicopa ACB de Granada, serà la representació de la ciutat en les finals a quatre dels Campionats de Catalunya infantils, que es jugaran aquest cap de setmana al pavelló del Nou Congost de la capital del Bages. A part de la competició masculina, també es jugarà la femenina, que forma part dels actes de la Capitalitat del Bàsquet Femení Català que ara mateix ostenta la ciutat.

Així, en la competició masculina, el conjunt que dirigeix Gerard Carrión debutarà dissabte, a les 13.45 hores contra el Joventut. L’altra semifinal la jugarà el CB Granollers 1 i el Barça. Els guanyadors jugaran la final l’endemà a les 15.45 hores i els perdedors, l’importantíssim partit pel tercer lloc, a les 13.45 hores, que atorga un bitllet per al proper Campionat d’Espanya, que s’ha de disputar a les localitata gallegues de Betanzos i Marín.

Pel que fa a la competició femenina, el Sant Adrià i el Mataró jugaran una semifinal (18 hores) i el Barça i l’Almeda, la segona (20 hores). El tercer i quart llocs i la final es disputaran diumenge en els mateixos horaris.

Compartir l'article

stats