L’hora de la veritat. Després de protagonitzar una reeixida temporada al grup 3r de Segona Divisió B, els dos equips de les nostres comarques, el Sala 5 Martorell i el Covisa Manresa FS, segon i quart al final de la lliga regular, afronten des d’avui la primera de les tres eliminatòries que configuren el play-off d’ascens a Segona Divisió. En aquesta ronda inicial, que es juga a partit únic a la pista de l’equip que va obtenir una millor classificació, els manresans visiten, a partir de les 16 hores, el feu del campió, el Futsal Aliança Mataró de Sito Rivera. Per la seva part, el Sala 5 Martorell rep el tercer, l’Industrias Santa Coloma B (19 hores).

Onze victòries en tretze partits

Aquest exercici, l’objectiu prioritari dels blanc-i-vermells era assolir la classificació per a la Copa del Rei, però l’excel·lent tasca desenvolupada pel tècnic barceloní Pau Machado ha propiciat que els manresans guanyessin onze dels tretze últims partits de lliga i aconseguissin la quarta posició final. La classificació es va segellar imposant-se a domicili al campió Futsal Mataró (1 a 2) en la darrera jornada. No endebades, el Covisa Manresa FS ja havia superat els mataronins al Pujolet (7 a 3). Pau Machado va explicitar ahir a Regió7 que «estic convençut que podem tornar a guanyar a Mataró».

Ple de gom a gom a Martorell

El ritme de venda d’entrades per al partit d’avui feia preveure ahir al president del Sala 5 Martorell, Xavier Torres Munné, que «el Pavelló Esportiu Municipal s’omplirà de gom a gom» per donar suport a l’equip de Víctor González en el decisiu duel contra l’Industrias Santa Coloma B. Es preveu que s’hi apleguin un miler d’espectadors. El tècnic gavanenc ha pogut recuperar tots els jugadors lesionats. Josep Coca i Mario Silva han quedat fora de la convocatòria.