El Petropintó ASFE encara podria acabar en primera posició en el seu grup i, per tant, accedir a la final a quatre de Primera Catalana, tot i que necessitarà una carambola en la darrera jornada de la fase d’ascens. Les fruitosenques haurien de guanyar a la pista de l’Onyar i esperar la derrota del Prat a casa davant del Cassanenc. Una altra possibilitat és que entri com el millor segon dels tres grups, una opció igualment complicada. De tota manera, les bagenques es van acomiadar a casa amb una solvent victòria davant del Cassanenc, en un partit igualat fins al descans però en què les jugadores de Marius Bonjorn van fer un parcial d’11-0 a l’arrencada del tercer quart que ja va resultar determinant.