Una de les edicions més entretingudes de la Champions League dona pas a la final més esperada. El 28 de maig del 2022 l’Estadi de França acollirà el gran partit entre el campió de la Lliga, el Reial Madrid, i l’aspirant a la Premier League, el Liverpool. Dos equips que han tingut camins diferents per arribar fins a la gran cita, amb anglesos tenint un pas una mica més tranquil mentre que els blancs han remuntat tres eliminatòries consecutives fins a plantar-se davant la possibilitat de conquistar la seva catorzena copa.

Si bé és cert que l’última final de la Champions que el Madrid va perdre va ser el 1981 davant el Liverpool per 0-1, el precedent més recent és la final del 2018, quan Sergio Ramos va lesionar Salah en els primers compassos del partit i els errors de Karius van propiciar que els blancs aixequessin de nou el màxim títol continental.

Quan i on es pot veure la Final de la Champions 2022

La final de la Champions League que enfrontarà el Liverpool i el Reial Madrid es disputarà el 28 de maig del 2022 a partir de les 21.00 hores a l’Estadi de França de Saint-Denis, a París, i es podrà seguir en directe a Espanya en obert a través de La1 i en televisió de pagament per Movistar Liga de Campeones.