El Complex del Vell Congost de Manresa i el seu exterior seran l'escenari de la primera edició de la trobada "Gent de Bàsquet!", organitzada per la Delegació a les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). 

El matí i migdia del diumenge 12 de juny se celebrarà aquesta trobada que pretén aplegar a persones de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, la Cerdanya, el Moianès, Osona i el Solsonès, que hagin estat vinculades a l'esport de la cistella des de diferents vessants: ja sigui com a jugadors/es, entrenadors/es, directius/ves, àrbitres o periodistes, entre d'altres. 

La trobada, que és oberta a tothom però molt especialment voldria comptar amb les persones nascudes abans de l'any 1972, i els seus acompanyants, vol ser una reunió esportiva i lúdica que es repeteixi cada any a final de temporada. 

"Gent del Bàsquet!" veurà la llum el dia 12 de juny, amb un programa d'activitats i partits que es jugaran al Complex Vell Congost, que inclou un reconeixement especial per a totes les persones inscrites i amb lligam amb el bàsquet, majors de 75 anys. El matí clourà amb una arrossada a càrrec de Ca la Belén, de Sant Fruitós de Bages. 

Les inscripcions per gaudir d'aquest dia ja es poden fer a través del següent enllaç: https://inscriu.me/ca/gent-de-basquet i fins el dia 31 de maig de 2022.

El preu per persona de 20 euros inclou el dinar i una samarreta commemorativa de la trobada "Gent del Bàsquet!"