La cinquena sèrie de tres renovacions anunciades pel Centre d’Esports Manresa va permetre certificar la continuïtat a la plantilla que ha d’afrontar l’anhelat debut a la Segona Divisió RFEF del central Joan Castanyer, del porter Òscar Pulido i del mig centre defensiu Álex Sánchez.

El manresà Òscar Pulido (22 anys) s’ha revelat, aquest exercici, com un dels millors porters de Tercera Divisió i les seves aturades han estat fonamentals per assolir l’ascens de categoria. En el primer curs que assumia el rol de titular, el jove porter només ha encaixat 19 gols en 32 partits. A més, en 16 d’aquests duels ha impedit que l’oponent marqués.

La lesió que va tenir a finals de desembre no ha impedit al mig centre Álex Sánchez (22 anys) tornar a evidenciar la seva polivalència, compromís i qualitat en els 16 partits (994 minuts) en els quals ha pogut competir. D’altra banda, Ferran Costa ha ratificat la seva confiança en el central de Santa Cecília de Voltregà Joan Castanyer (24 anys), tot i que una greu lesió l’ha privat de participar activament en l’històric ascens. Per últim, el lateral esquerre barceloní Víctor Rodríguez (21 anys) i el club han pres la decisió de desvincular-se.

La plantilla blanc-i-vermella per al proper exercici ja té disset futbolistes

El CE Manresa ja disposa de disset jugadors per afrontar el debut a la Segona RFEF: el porter Òscar Pulido; els defenses Salva, Antonio Pelegrín, Moha, Castanyer i Àlex Iglesias; els migcampistes David Acedo (FC Vilafranca), Putxi, Marc Martínez, Marc Cuello, Uri Pérez, Álex Sánchez i Pau Darbra i els davanters Biel Rodríguez Pérez, Javi López, Noah i Adrià Casanova (CF Peralada). A més d’altres fitxatges, encara no és coneix el futur de Madou, Nil Pradas, De Sande, Toni Sureda, Nil Garrido, Aleix Díaz i Biel Rodríguez Arnaus.