El Sala 5 Martorell jugarà la temporada vinent a la segona màxima categoria del futbol estatal després d'imposar-se aquesta nit la Unión Tres Cantos per 7-3. Si en el partit d'anada de la tercera i última eliminatòria d'ascens, els martorellencs ja es van avançar amb un 3-5, avui pràcticament no han deixat somniar els madrilenys.

Els visitants s'han avançat al minut 6 amb un gol de Lucas López, però els locals no han permès que la situació es compliqués i han capgirat el marcador abans que Corrales posés el 2-2. D'aquí fins el final, l'electrònic ja ha estat sempre favorable als martorellencs, que han culminat la gesta al darrer minut amb el 7-3 definitiu.

L'equip va baixar a Tercera Divisió i fa tres anys va tornar a la tercera categoria de la jerarquia del futbol estatal. Ara, han fet un pas més i serà, juntament amb el filial del Barça, l'únic conjunt català a Segona.

FITXA

SALA 5 MARTORELL: Imad Ruiz, Abdelmalik Akarkach, Joan Rusines «Rusi» , Fouad El Amrani i Ramón Sánchez -cinc inicial-, Oussama Chefraou, Pavel Pérez, Pau Albacete, Marc Mármol, Ferran Ruiz «Ferru» i Ibai Espinosa.

UNIÓN TRES CANTOS: Raúl Arrojo, Pablo Fernández, Javier Cruzado, Pablo Perea i Íñigo Corrales -cinc inicial-, Lucas López, Daniel Arrojo, Alejandro Labrador, Lucas Quintana, Sergio Concejal, Javi Galán i Jorge Torres «Pichín» (p).

GOLS: 0-1 Lucas López min 6, 1-1 Oussama Chefraou min 10, 2-1 Ramón Sánchez min 17, 2-2 Íñigo Corrales min 19, 3-2 Ferran Ruiz «Ferru» min 25, 4-2 Imad Ruiz min 30, 4-3 Pablo Perea min 31, 5-3 Pavel Pérez min 32, 6-3 Ramón Sánchez min 35 i 7-3 Oussama Chefraou min 39.

ÀRBITRES: Diego Corredor i Aitor García. Van amonestar els visitants Pablo Fernández (minut 18) i Pablo Perea (minut 30).

ASSISTÈNCIA: Pavelló Municipal d’Esports. 1.250 espectadors.