Només tres setmanes després de la conclusió de la lliga, el tècnic manresà del FC Joanenc, Marc Viladrich, ja ha segellat sis incorporacions i ha confirmat la continuïtat al conjunt santjoanenc de 16 dels 21 jugadors que van finalitzar la competició.

El fitxatge del tercet de futbolistes integrat per l’interior o extrem dret Èric López, el mitja punta Alfredo Martínez i el davanter Isidre Marsiñach, els principals referents ofensius de la descendida UE Calaf, comporta dotar la plantilla del FC Joanenc de capacitat de desequilibri i olfacte golejador. Els encarregats de millorar les prestacions defensives dels santjoanencs seran el lateral dret o central Jaume Moratonas (UE Avià) i el prometedor central Albert Gibert (FC Joanenc B). El mig centre Iker Ariza, fitxat de la formació juvenil A del CE Manresa, pot aportar equilibri, visió de joc i arribada.

Els porters Dani Baquero i Toni Espinar; els defenses Buba Djitté, Pol Vicente, Valentín Prieto, Carles Serra i Javi López; els migcampistes Riki Sánchez, Marc Sala, Lluís Clop, Roger Herms i Dani Galván, i els davanters Gerard Martínez, Arnau Estruch, Jordi Díaz i David Skowron seguiran al FC Joanenc el proper exercici. Per la seva banda, el mig centre Carles Fernández Charly, l’interior esquerre Albert Criado i el davanter Javi Rebollo mediten sobre la compatibilitat de les seves professions i la pràctica del futbol. A hores d’ara, només hi ha dues baixes confirmades: la del central Cristian Martín i la del davanter Èrik Castillo (AEC Manlleu).