El CA Igualada Petromiralles-Jocnet va sumar 2 ors, 4 plates i 4 bronzes, i l’Avinent Manresa, 2 títols i tres terceres posicions en els Campionats de Catalunya de promoció que van tenir lloc a Castellar del Vallès.

Mia Jubells, Noa Iftimi i Arlet Graner, de l’Avinent | AVINENT MANRESA

Per als igualadins, en sub-14, Joan Sánchez va sumar un or en pes i un bronze en disc. També va fer doblet Pau Pastor, amb dues plates, en els 80 i els 220 metres tanques, i Blanca Moreno, segona en llargada i tercera en triple salt. En la mateixa categoria, Mariona Domènech va ser tercera en martell. En els sub-10, Martina Acosta va guanyar en llargada i va ser segona en els 60 metres i, finalment, en sub-12, un únic bronze, pr a Mariona Fortuny en el llançament de pilota.

Per a l’Avinent Manresa, el botí de medalles va ser de cinc. Els títols van correspondre a Mia Jubells en pilota sub-10 i a Noa Iftimi, guanyadora en 1.000 metres sub-10. Els manresans van sumar tres medalles més, totes de bronze. Pol Cirujeda en va acumular dues, en els 80 metres i la perxa sub-14 i Arlet Graner va ser terera en 1.000 metres sub-10.