Quatre atletes de casa nostra seran presents en els propers Campionats d’Europa sub-18 que tindran lloc a Jerusalem entre el 4 i el 7 de juliol, segons la llista definitiva de convocats que va fer pública la federació espanyola. Dos d’ells són de l’Avinent Manresa, el corredor de 400 metres tanques David Pérez i el saltador de perxa Martí Serra. L’altre en categoria masculina, del CA Igualada-Petromiralles, és el llançador de disc olesà Aleix Camats. I la quarta, una altra olesana, Daniela Fernández, del València, que competirà en pes i també en disc.

Tots ells van aconseguir els títols de campió d’Espanya de la categoria a Jerez. Els dos atletes manresans van fer millor marca personal, 51.78 en el cas de Pérez, que el col·loca com a registre europeu més destacat de l’any i favorit al triomf. Camats és cinquè en aquesta llista, amb 58,42 metres, i Serra ocupa la novena posició, amb un millor salt de 4,90 metres. Pel que fa a Fernández, té el vuitè millor registre en disc, 45.19, i el 14è en pes, 15.42.