El Complex Vell Congost acollirà demà dissabte la primera edició del torneig 3x3 organitzat pel Manresa Club Bàsquet Femení. S’espera la presència de més de 200 jugadors de totes les edats i tant de categoria femenina, com masculina.

Al matí serà el torn dels més petits, amb les categories d’escoleta, premini i mini. Tots els jugadors rebran una medalla per a l’ocasió elaborada pel tallar d’ocupació d’Ampans. A la tarda, serà el torn dels mé sgrans, des de la categoria infantil, fins a la de veterans, amb jugadors d’entre 35 i 55 anys. Cal destacar la presència de jugadors en la categoria dels més grans, en la qual vuit equips competiran per guanyar una final que s’espera que sigui dispuada.

Els jugadors que intervinguin en aquest tram de partits també rebran diversos obsequis que trobaran en el paquet de benvinguda, gràcies al suport de patrocinadors que participen d’aquesta festa, a part d’aigua, fruita i una samarreta de disseny exclusiva. Tota la jornada basquetbolística serà una bona manera de cloure una primera temporada de funcionament del Manresa CBF, entitat que ha arrencat amb la voluntat de reimpulsar la pràctica d’aquest esport a la ciutat en equips de categoria femenina.

El torneig 3x3 del Manresa CBF s’emmarca en els actes de Manresa, Capitalitat del Bàsquet Femení 2021-22. Té l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar aquest format de bàsquet, el 3x3, com a modalitat d’aquest esport lúdica, formativa, competitiva i integradora per a jugadors de totes les edats.