La baixa del surienc Josep Garcia serà el més destacat de la quarta cita del Mundial d’EnduroGP, aquest cap de setmana a Coïmbra (Portugal). El pilot de KTM va tenir una dura caiguda en la segona jornada a Carpineti (Itàlia), diumenge passat. Es va trencar el polze de la mà esquerra i va haver de passar pel quiròfan, motiu pel qual no podria retallar la distància que li va agafar l’australià Wil Ruprecht, qui ampliarà la distància a la classificació.

Sí que hi seran el nargonenc Jaume Betriu (KTM), que va tornar a competir després d’una lesió dissabte passat, i Mireia Badia. La manresana de Rieju és segona a la classificació de la competició femenina i provarà de tapar el forat que ara mateix hi ha respecte de la líder del campionat, la britànica de Fantic Jane Daniels.

De moment, Daniels ha guanyat amb facilitat les quatre curses, les dues de Peso da Régua, a Portugal, i les inicials de Lalín, a Galícia, i les proves d’avui i de demà suposaran un altre repte per a Badia, que ja va ser subcampiona del món l’any passat i que està mantenint força a ratlla, encara a deu punts de distància, la tercera, la portuguesa Rita Vieira.