Pedro Martínez serà una temporada més l'entrenador del Baxi Manresa, segons ha pogut confirmar Regió7. D'aquesta manera, es confirma la informació avançada pel periodista especialitzat en bàsquet Xavi Ballesteros a L'Esportiu de Catalunya avui dissabte. El tècnic del conjunt manresà tenia fins al 10 de juliol de termini per decidir si volia marxar o renovar automàticament. Tot i que aquest diari es va fer ressò dimecres d'unes paraules de Martínez que deixaven oberta qualsevol possibilitat, finalment el tècnic barceloní s'ha decidit per continuar al Nou Congost.

Un cop acabada la temporada, que ha estat gloriosa per al Baxi després de jugar la Copa del Rei, la final de la Champions League i els play-off de l'ACB, va semblar que el destí de Martínez seria València, club amb el qual es va reunir un parell de vegades, segons va confirmar ell mateix. Els taronja, però, finalment es van decantar per Àlex Mumbrú.

Amb gairebé totes les banquetes de la Liga Endesa ja ocupades, quedava la incògnita del CB Girona de Marc Gasol. Segons L'Esportiu, Martínez es va reunir amb el club gironí, però també amb el president sortint -Josep Sáez- i l'entrant -Jordi Serracanta- del Baxi Manresa i ha preferit continuar al Bages.

Així mateix, el Baxi s'ha assegurat la continuïtat del director esportiu Xevi Pujol, una peça cobdiciada per altres clubs, com el Granada, que li oferien més diners.