Les joves gimnastes de l’Split Gym Sallent van aconseguir dotze medalles, sis d’or, quatre de plata i dues de bronze, en els catalans escolars i base de gimnàstica artística a Esplugues de Llobregat. Era el primer cop que l’entitat sallentina participava com a club en un campionat d’aquest tipus.

Una bona quantitat d’èxits van arribar en l’apartat escolar, en categoria A4G. D’aquesta manera, Triana Martínez va guanyar la classificació general i va ser primera en barra d’equilibris i plata en terra; Ainet Mas va ser 13a general i 10a en salt i barra; Bruna Vallribera, 16a a la general (6a en salt i 7a en barra) i Abril Martínez, 17a en salt.

En escolar B4G, va guanyar Martina Bosch, qui també ho va fer en terra i va ser 2a en paral·leles. En barra. Marta Sauceda va ser segona. En escolar C4P, Flora Mogeda va ser 4a a la general, 3a en salt i or en barra i terra; Arlet Estrada va quedar 6a general, 3a en barra i 2a en terra i Ona Vallribera va quedar 18a la general, a part de quedar en la novena posició en terra.

En base, Ona Carballar va ser 18a en la general i, en base 4M, Àneu Mas va quedar quinzena en la classificació absoluta.

En les categories de les gimnastes més grans, en D4P, Laia Dalmau va quedar 13a a la general i 10a en barra i Aina Navarro va quedar 17a en el mateix aparell. En E4G, Marta Rivera va quedar 18a en la general, 7a en terra i 8a en paral·leles. Finalment, Ona Bonillo va quedar en la 25a posició en terra i Gal·la Oliva va ser 12a en terra i 25a en salt.