El CE Manresa tindrà feina durant les primers dies d’agost. Després de confirmar la seva segona participació consecutiva en el Torneig Històrics, ahir es va saber que haurà de jugar contra la UE Cornellà, rival de Primera RFEF, en la ronda inicial de la Copa Catalunya absoluta, que es va sortejar ahir.

La data del partit balla entre el 7 d’agost, l’establerta inicialment, i el 10, que seria quan es jugaria en cas que es dilatés la participació manresana en l’Històrics. L’equip bagenc està enquadrat en aquest torneig en un grup amb la Fundació Esportiva Grama i l’Horta. Els seus partits seran el dia 4. Si queda eliminat, podrà jugar contra el Cornellà el dia 7. Si accedeix a les semifinals del dia 6, o a la final del mateix dia 7, el duel de Copa serà el 10. En tot cas, aquest serà a partit únic i sempre al Nou Estadi del Congost.

En cas de passar ronda, el CE Manresa jugaria el 14 d’agost contra el guanyador del partit entre la Rapitenca i el Sant Andreu. Si també guanyés aquest partit, afrontaria una de les finals com a local davant de la Fundació Grama, el Llagostera-Costa Brava, el Vilassar o el Peralada.

El darrer enfrontament entre el Manresa i el Cornellà va ser en la pretemporada de l’any passat, en què els blanc-i-vermells van vèncer per 0-3 al camp d’un conjunt que aleshores es trobava dues categories per damunt.