El recent ascendit Puig-reig serà l'únic dels nostres equips de Segona Catalana que debutarà a fora la temporada que ve, segons el calendari fet públic ahir per la Federació Catalana de Futbol. Els roig-i-verds es veuran les cares amb el Taradell el cap de setmana inaugural, el del 17 i el 18 de setembre. Les altres formacions de casa nostra s'estrenaran a casa, excepte el Berga i la Seu d'Urgell, que descansaran en la primera jornada.

Així, en el subgrup 4A, el del Puig-reig, el Gironella jugarà a casa davant del Voltregà i el Joanenc rebrà el Sant Quirze. El calendari complet el podeu trobar AQUÍ. El Berga, que descansarà el primer dia, jugarà en la segona jornada a casa precisament contra el Gironella, el 25 de setembre, en el primer derbi berguedà de la temporada. La tornada serà a Gironella el 18 de desembre. En la tercera jornada hi haurà un derbi intercomarcal entre el Joanenc i el Berga a Sant Joan. La tornada serà el 8 de gener a la capital berguedana. Tot seguit, a la quarta jornada, el partit entre els nostres serà el Gironella-Joanenc. El 15 de gener, tornada al Bages.

Ja no tornem a trobar més partits entre equips de casa nostra fins a la novena jornada, el 13 de novembre, amb el Puig-reig-Berga. La devolució de la visita serà el 26 de febrer. En la següent jornada, un altre derbi berguedà, el Gironella-Puig-reig. El primer serà el 20 de novembre i el segon, a Puig-reig, el 5 de març. L'última jornada de casa volta viurà un Puig-reig-Joanenc, el 27 de novembre, i un Joanenc-Puig-reig, el 12 de març. A l'última jornada també es jugaran un Gironella-Sant Quirze i un Berga-Voltregà.

El Solsona, favorit en el seu subgrup

Pel que fa als equips del Solsonès i de l'Alt Urgell, formaran part del subgrup 5B. Són el Solsona, que debutarà a casa contra el Palau d'Anglesola, l'Organyà, que rebrà l'Escola Gerard Gatell, i La Seu d'Urgell, que descansarà. En la segona jornada, els urgellencs rebran l'Organyà en el primer derbi comarcal. Serà el 25 de setembre. La tornada serà el 18 de desembre a Organyà. El calendari complet del subgrup el podeu trobar AQUÍ.

Pel que fa als altres enfrontaments entre els nostres, a la sisena jornada, el 23 d'octubre, hi ha un La Seu d'Urgell-Solsona. La tornada, a la capital del Solsonès, serà el 29 de gener. En la següent jornada, el 30 d'octubre, es disputarà el Solsona-Organyà. La tornada, a l'Alt Urgell, serà el 5 de febrer. En l'última jornada, els partits seran La Seu-Gerard Gatell, Organyà-Cervera i el Solsona descansarà. El seu últim partit l'haurà disputat la setmana anterior, a casa contra el Guissona.

En el subgrup 4A, els dos primers pugen i els tres últims, baixen. en el subgrup 5B, els tres primers classificats formaran part d'un subgrup d'ascens posterior i els equips del quart a l'onzè, s'inscriuran en subgrups de permanència.