El fins ara atacant del Bayern Robert Lewandowski ja és jugador del Barça. Després de diverses setmanes d’intensos moviments, el club va fer oficial ahir la seva arribada i fins al 30 de juny del 2025 (i un opcional) a canvi de 45 milions més cinc més en variables. L’acord entre el Barça i el Bayern de Munic està pendent que el jugador passi la revisió mèdica i de la signatura dels contractes.

El polonès, que va estar de vacances a Mallorca en espera de resoldre el seu futur, per fi vestirà els colors blaugrana i abandona la disciplina del Bayern, a la qual es va incorporar aquesta mateixa setmana per evitar més conflictes en la negociació. El també ex del Borussia Dortmund va ser anunciat com a nou jugador del Barça i, gràcies al seu instint golejador, es convertirà en una pedra angular del projecte de Xavi Hernández per a aquesta temporada 2022-23. El curs passat, Lewandoswki va marcar 50 gols i va fer set assistències en un total de 46 trobades oficials entre totes les competicions.

Lewandowski ja és, a tots efectes, jugador del Barça. Després de diversos mesos de negociacions i de contactes entre les tres parts, el club blaugrana ha aconseguit un acord amb el Bayern i el jugador perquè el polonès es converteixi en un jugador important per a Xavi. El jugador ha fet tot el possible per venir al Camp Nou i la seva gran facilitat anotadora li obre les portes en un onze on es pressuposa que tindrà molta importància al costat d’altres noms com els de Ferran Torres i Aubameyang.

L’equip va sortir ahir cap als Estats Units per fer-hi una estada de pretemporada i quatre partits amistosos. El tècnic, Xavi Hernánez, però, no ho podrà fer fins dilluns per problemes burocràtics.