El lideratge del base del Reial Madrid Juan Núñez (11 punts, 7 assistències) i l’encert ofensiu de l’ala del Valencia Basket Millán Jiménez (22 punts, 6 triples) van ser fonamentals per tal que la selecció estatal s’imposés amb claredat a Bèlgica (71 a 95) en el partit de quarts de final de l’europeu sub-20. L’oponent d’Espanya a semifinals serà Israel. Els hebreus van derrotar Turquia (82 a 73). El combinat belga només va poder mantenir l’equilibri a l’electrònic durant el primer quart (22 a 21). En el segon, l’allau de triples dels ales espanyols va propiciar un parcial d’11 a 28 que va determinar el guanyador del matx. A més del madridista i del taronja, cinc jugadors més de la selecció (Adrià Domènech, Rubén Domínguez, Guillem Ferrando, Aitor Etxeguren i Héctor Alderete) van signar una valoració de 10 o més crèdits. El manresà Marc Peñarroya va errar el triple que va intentar en els 5 minuts i 39 segons que va jugar.