Les gimnastes del club Egiba de Manresa Lorena Medina i Laia Font, ambdues filles de Gironella, han estat incloses en les seleccions espanyoles absoluta i júnior, respectivament, que participaran en el Campionat d'Europa de gimnàstica artística, de l'11 al 14 d'agost a Munic (Alemanya). El seu tècnic, Xavier Casimiro, també formarà part de la delegació que acudirà a la capital bàvara en la gran cita continental.

Després de realitzar diversos processos de selecció, Lucia Guisado, seleccionadora estatal, ha donat a conèixer els equips espanyols que competiran a Munic.

El conjunt sénior, a més de Lorena Medina, estarà integrat per Alba Petisco, Laura Casabuena, Emma Fernández i Paula Raya.

La formació júnior tindrà a Laia Font, Mar Guardiet, Natalia Subirós, Ares López i Sainza García.

A més de Lucia Guisado i Xavier Casimiro, en l'equip tècnic també hi seran Almudena San José, Eva Rueda i Sheila Garrido.

Les gimnastes sénior, segons explica la Federació Espanyola de Gimnàstica, estan concentrades al CAR de Madrid des del 27 de juliol, i les júniors s'hi incorporaran aquest dilluns 1 d'agost.