La ronda semifinal de la categoria K-1 no va ser propícia als interessos de Miquel Travé i el palista de la Seu d’Urgell va quedar fora de la final del Campionat del Món d’eslàlom, que es va acabar adjudicant el txec Vit Prindis. L’esportista del Club Cadí Canoe-Kayak havia estat 14è en la primera baixada a l’Eiskanal d’Augsburg, i ahir necessitava millorar i entrar en el grup dels deu millors, però va quedar en el lloc 22 després de tocar dues portes.

En la sessió de tarda, l’alturgellenc va ser el 20è en les prèvies de la categoria extreme (curses entre 4 palistes) i avui tindrà dues feines a fer. Al matí, la semifinal de C-1, modalitat de la qual és el vigent bronze europeu: amb Teledeporte des de les 9 h, Travé baixarà a les 10.08 amb l’objectiu de passar a la final. A les 15.33 h, disputarà la sèrie d’extreme amb Martin Halcin (Eslovàquia), Alex Baldoni (Canadà) i Manuel Ochoa.