El partit entre el CE Manresa i la UE Cornellà de la primera ronda de la Copa Catalunya previst per aquest dimarts es trasllada a dimecres. El duel es disputarà a les 20 h a l'Estadi Municipal del Congost de la capital bagenca.

El club blanc-i-vermell va fer la petició d'ajornar el matx un dia per disposar de més temps de descans després de participar en el Torneig d'Històrics a Barcelona. Els manresans van jugar dos partits de 45 minuts cadascun en el triangular de dijous, dissabte es van enfrontar a la UE Sant Andreu en un partit sencer i, ahir diumenge, van disputar i perdre la final contra el Terrassa.

Les entrades per al matx contra el Cornellà valen 10 euros, però per als joves i els pensionistes el tiquet és de 5 euros. Els socis poden entrar de forma gratuïta.

Fa uns dies, el Manresa va derrotar el rival de demà en un partit amistós disputat a Tona per 0-3.