Regió7

Regió7

Espanya entra a la final per equips amb Lorena Medina

La selecció estatal va assolir el bitllet per al Mundial | RFEG

La selecció espanyola d’artística, de la que en forma part la gironellenca de l’Egiba Lorena Medina, va assolir ahir dues fites en la primera jornada del Campionat d’Europa, a Munic. El conjunt estatal va ser vuitè en la ronda preliminar i no només va obtenir un dels tretze bitllets per al Mundial de Liverpool de la propera tardor sinó que també va assolir la darrera plaça d’accés a la final per equips que es farà demà dissabte i on també hi haurà Itàlia, Gran Bretanya, França, Alemanya, Bèlgica, Països Baixos i Hongria.

El grup integrat per Alba Petisco, Emma Fernández, Laura Casabuena, Lorena Medina i Paula Raya va sumar 152.864 punts, mentre que Itàlia en va obtenir 165.162 gràcies sobretot a les actuacions d’Asia d’Amato i Martina Maggio, que es va penjar l’or i el bronze individual, amb la britànica Alice Kinsella entremig.

Alba Petisco va fer 12a de la general i va entrar a la final de barra. Medina va disputar tres aparells. En salt, on encara està polint la dificultat que espera aconseguir, va ser 19a amb 12.733. Sengles errades van privar-la d’un millor rendiment en la barra (43a) i terra (53), amb 12.000.

Compartir l'article

stats