Regió7

Regió7

El Sala 5 Martorell afronta el desafiament d’assolir la permanència a Segona Divisió

L’ala manresà Roger Bermusell encapçala una relació de fitxatges que completen Dani Castro, Toni Hinojosa, Èric Panés, Iván Reyes i Sergi Viedma

La plantilla del Sala 5 Martorell posa abans d’iniciar el primer entrenament de la pretemporada | MARIA CEREZUELA

El primer equip del Sala 5 Martorell va aconseguir el seu «propòsit inequívoc i indissimulat», el retorn a l’elit del futbol sala estatal, el dissabte, 18 de juny. Dilluns, cinquanta-un dies després de segellar l’ascens a Segona Divisió, els jugadors de la nau capitana del club martorellenc van iniciar els entrenaments de pretemporada del curs esportiu en què entomen el repte de consolidar el Sala 5 Martorell a la nova categoria.

Bermusell, Espinosa, Viedma, Panés i Hinojosa | MARIA CEREZUELA Lluís Cuberes i Martí. Manresa

Víctor González, l’entrenador que va conduir la formació del Baix Llobregat a l’ascens, inicia la sisena temporada com a màxim responsable tècnic del Sala 5 Martorell. El gavanenc tindrà el suport de tot l’equip de col·laboradors que va ser còmplice de l’anhelada consecució.

El tècnic Víctor González va guiar el Sala 5 Martorell a Segona | MARIA CEREZUELA

En contraposició, la plantilla martorellenca presenta fins a set novetats (sis fitxatges i la incorporació d’un jugador procedent del juvenil). L’aportació d’aquests esportistes ha de ser fonamental per segellar la permanència a Segona Divisió.

D’entre els nouvinguts, els ales Dani Castro i Roger Bermusell i el pivot Toni Hinojosa són tres jugadors amb prou bagatge per assumir el lideratge del conjunt martorellenc.

El manresà Roger Bermusell, de 28 anys, s’incorpora al Sala 5 Martorell després de militar les tres darreres temporades a l’Industrias Santa Coloma (Primera Divisió). El Sala 5 Martorell ha treballat intensament per segellar el fitxatge de l’exjugador del Manresa FS, CCR Castelldefels, FC Barcelona B, Reial Betis Futsal, ACS Imperial Wet (Romania) i O’Parrulo Ferrol FS. La seva incorporació i les de Dani Castro i Toni Hinojosa, dos jugadors que militaven a la lliga italiana (Prato Calcio), el primer, i a la romanesa (FC Autobergamo Deva), el segon, palesen la determinació de la junta directiva del Sala 5 Martorell de construir una plantilla capaç d’assumir l’exigència competitiva de la nova categoria.

El fitxatge d’aquests tres jugadors de solvència contrastada es complementa amb la incorporació de tres joves que poden donar un impuls definitiu a la seva incipient carrera esportiva a Martorell: el porter internacional sub-19 Iván Reyes (Industrias B), el tanca Sergi Viedma (Industrias Santa Coloma/Divisió d’Honor Juvenil Nacional) i el pivot Èric Panés (Industrias B). Iván Reyes, cedit per l’entitat colomenca, tindrà l’oportunitat de demostrar que pot jugar a Primera Divisió. Pel que fa a Sergi Viedma, els tècnics martorellencs en valoren «la contundència defensiva i el criteri a l’hora de bastir el joc ofensiu». Èric Panés és «un pivot corpulent amb una notable capacitat golejadora».

La quarta aposta per la joventut correspon a un jugador de la casa: el destre ala Ibai Espinosa. El pierenc s’ha format a Martorell des de la categoria aleví i l’exercici passat ja va evidenciar que pot esbotzar el sistema defensiu de qualsevol oponent amb el seu talent i gosadia.

Després de dues setmanes d’intensa preparació, el Sala 5 Martorell jugarà el primer amistós el dissabte, 20 d’agost, a la pista del Barça B. Aquests partit i els dos duels que es disputaran al Pavelló Esportiu Municipal el següent cap de setmana (dissabte, amb el Sala 10 Saragossa i, diumenge, contra la UD Eivissa Gasifred) han de servir per afrontar en òptimes condicions la semifinal de la Copa Catalunya que enfrontarà l’equip de Víctor González i l’Industrias Santa Coloma (Primera Divisió) el dissabte, 3 de setembre (11 hores). Recordem que Martorell és, enguany, la seu d’aquesta competició. Els partits de preparació amb el CN Sabadell (dijous, 8 de setembre) i el Peníscola FS (dissabte, 10 de setembre) permetran a Víctor González polir aspectes tàctics i estratègics per a l’estrena del Sala 5 Martorell a la lliga, el dissabte, 17 de setembre.

Compartir l'article

stats