El jugador de Puig-reig Enric Vallès ha rescindit el seu contracta amb la UE Olot i ha firmat per la Fundació UE Tona, que aquesta temporada competirà a la Tercera RFEF. D’aquesta manera, el futbolista que ocupa la posició de mig centre farà un nou pas en una trajectòria que el va dur a ser professional abans d’aterrar per segon cop al conjunt de la Garrotxa.

Vallès és un jugador estimat a l’Olot perquè amb un gol seu es va aconseguir l’ascens, al final de la temporada passada, a la Segona RFEF, on es trobarà amb el Centre d’Esports Manresa. El vincle entre equip i jugador, però, arriba al seu terme i el de Puig-reig, als 32 anys, sumarà un nou equip a una reeixida carrera que el va dur dels juvenils del Barça al NAC Breda de l’Eredivisie neerlandesa, el Birmingham City de la Premier League anglesa i el Sandefjored de la lliga noruega.

D’altra banda, l’entitat olotina ha incorporat dos extrems procedents del Barça B, Josep Cerdà i l’igualadí Saïdou Bah, en qualitat de cedits. D’aquesta manera, la plantilla que entrena Mandiola queda tancada.

Bah és un jugador del planter del Barça, on va arribar procedent de l’Òdena. El jugador va néixer a Guinea Conakry, però va arribar a Catalunya als tres anys. En declaracions a garrotxadigital.cat, va dir que «es veu que l’Olot és un equip ambiciós».