El palista igualadí Joan Masip va superar al jugador turc Ibrahim Gündüz en un partit apretat que es va decidir en el cinquè i definitiu joc. El matx va tenir una durada total de 37 minuts i es va resoldre per un ajustat 2-3 favorable als interessos de l’anoienc amb els següents parcials: 9-11, 7-11, 11-8, 11-5 i 5-11.

En el primer parcial, Masip va arribar a estar 7-4 amb el servei en contra però va aconseguir donar la volta a la situació de partit i imposar-se. En el segon, el palista del Club de Tennis Taula Borges va dominar arribant a col·locar-se 1-8. El tercer parcial va estar igualat durant gairebé tot el joc però el palista turc va acabar doblegant a l’igualadí en una consecució de bones jugades finals. El quart parcial va ser el pitjor per part de Masip, ja que es va arribar a col·locar amb un 7-0 en contra que no va poder aixecar. En el cinquè i definitiu parcial, el palista de l’Anoia va quallar un seguit de bones actuacions que el van permetre passar d’un ajustat 4-5 a un còmode 4-10 que va catapultar a Masip cap a la victòria d’aquest segon i definitiu partit de la fase de grups del torneig.

El palista igualadí, que va perdre en la primera ronda de la fase de grups d’individuals contra l’italià Niagol Stoyanov per 3-1, va quedar eliminat definitivament del torneig europeu.