Regió7

Regió7

El CE Manresa mostra el nou himne en una presentació amb actuació en directe

Dissabte s'efectuarà l'estrena oficial de la cançó a l'estadi del Congost

Jordi López canta el nou himne del CE Manresa "T'estimo Manresa"

Jordi López canta el nou himne del CE Manresa "T'estimo Manresa" Oscar Bayona

Para ver este vídeo regístrate en Regió7 o inicia sesión si ya estás registrado.

Jordi López canta el nou himne del CE Manresa "T'estimo Manresa" Lluís Cuberes i Martí

La sala interior del manresà Frankfurt Cal Xavi ha acollit aquesta tarda la reeixida presentació del nou himne del Centre d'Esports Manresa: T'estimo Manresa. L'autor de la lletra de la tonada que acompanyarà els jugadors del conjunt blanc-i-vermell quan saltin a la gespa de l'estadi del Congost i quan es retirin als vestidors després de cada partit és el manresà Jordi López Cayuelas, que també l'interpreta, conjuntament amb la resta de membres del grup Falcon & Firkin (Neifi Alcántara, Jordi Armengol, Bruno Oliveira i José Prieto). L'acte ha comptat amb la presència de Ferran Costa, tècnic del primer equip del CE Manresa, així com dels jugadors Òscar Pulido, Putxi i Marc Cuello.

Així sona el nou himne del CE Manresa Andrea Izquierdo

Després d'una breu presentació a càrrec de Francesc Soria, responsable de comunicació de l'entitat, els presents han pogut visualitzar el videoclip editat pel periodista esportiu Carles Jódar. A continuació, la presidenta del club blanc-i-vermell, Ruth Guerrero, i l'autor de la lletra de l'himne, Jordi López, han detallat la gènesi i el procés de gestació de la nova tonada. L'acte ha finalitzat amb la interpretació a capella de T'estimo Manresa a càrrec del seu autor.

12

El CE Manresa mostra el nou himne en una lluïda presentació Redacció

Dissabte, a l'estadi del Congost, minuts abans de la disputa del darrer partit de pretemporada del CE Manresa, que enfrontarà el conjunt blanc-i-vermell i el Lleida Esportiu (19 hores), s'efectuarà l'estrena oficial de l'himne. En aquesta ocasió, excepcionalment, el grup Falcon & Firkin l'interpretarà en directe.

Compartir l'article

stats