El Barça va derrotar ahir l’Indústries Santa Coloma a la final de la Copa Catalunya (4-5) i va conquerir per dotzena vegada el torneig, al Pavelló Municipal de Martorell. L’AE Penya Esplugues es va imposar l’AE Les Corts-UBAE per 3-1 en la final femenina.

El duel va començar de forma immillorable per al Barça, ja que Adolfo va rebre una passada de Dyego i va estrenar el marcador al primer minut. Malgrat la lesió de Matheus, retirat per un cop en el polze del peu esquerre, el Barça va ampliar distàncies en un contraatac de Lozano que va culminar Pito. Afectat pel segon gol, Indústries va fer un pas enrere i Catela va marcar el 0-3.

Sense voler-ho, Pito va revitalitzar el conjunt colomenc en jugar de memòria i fer-se l’1-3. Crescut, l’Indústries va encaixonar el Barça i va disparar tres cops al pal, fins que Corso, de penal, va fer el 2-3. Feixas va protegir la renda blaugrana, que semblava definitiva quan Coelho va signar el 2-4. Però el títol hauria pogut caure de qualsevol banda en un eixelebrat minut final, amb un gol de Pito i dos de Povill.