El Cadí la Seu va iniciar la pretemporada amb una convincent victòria contra el Joventut (97-53), rival de la categoria inferior, en un duel a Mollerussa en què les urgellenques van estrenar la segona camiseta, amb els colors de la senyera. Ja amb Taylor Koenen en dinàmica de grup, el Joventut va dominar els primers minuts (21-22), però immediatament el conjunt de Jordi Acero va prendre el control de la situació i es va escapar fins al 49-30 del descans.

A la represa, la diferència es va anar eixamplant més fins al 73-39, uns 34 punts de distància que encara van créixer més en els darrers minuts del duel. Acero explicava en acabat que «la posada en escena a nivell defensiu no era la que esperàvem, però ens hem activat i hem deixat en vuit punts la Penya en el segon quart, la qual cosa ens ha permès jugar amb més fluïdesa. Em quedo amb l’esforç de l’equip». El proper partit serà dissabte, a les 18.15 hores, contra el Lima Horta.