Duel bagenc de pretemporada resolt a favor de l’equip de més categoria. El Covisa Manresa, després de caure per un mínim 3-2 en la Copa del Rei dijous passat davant el Salou, necessitava recuperar les bones sensacions i ho va aconseguir davant un La Barca Monistrol FS que milita en una categoria per sota, la Tercera Divisió Nacional, i ha fet menys entrenaments perquè la seva competició comença més tard.

El matx va començar igualat i entretingut, amb un conjunt local que plantava cara al Covisa, molt efectiu de cara a porteria en la majoria d’enfrontaments que ha disputat al llarg de la pretemporada. L’equilibri, però, es va començar a esquerdar al quart d’hora de joc quan Ambrós i Arenas van anotar els dos primers gols visitants. Els dos equips van marxar als vestidors amb un 0-2 que deixava un marge per a la incertesa.

El Covisa, però, no va donar opció a un Monistrol encara menys rodat i va marcar en cinc ocasions més al llarg de la segona meitat. Noguera va fer de seguida el 0-3 i a partir d’aquí van anar caient la resta de dianes per obra de León, Noguera, Lavado i Del Moral. El conjunt manresà debutarà dissabte a la 2a Divisió B a Canet.

L’anècdota del dia va ser l’enfrontament de dues parelles de germans: els Torné, amb Ibai a les files locals i Iker a les visitants, i els Lavado, amb Xavier en el Monistrol i Carlos en el Covisa.